Navigace
Poslední články
Zatím nejsou žádné články
Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
obr
obr
obr
obr
Nejdiskutovanější - Top 10
Žádná diskuze
Nejnovější videa
Nejnovější komentáře
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
- 22/11/2020 16:01
Koukám že Bambas se tu už také po dlouhé době objevil. Wink

- 17/11/2020 19:50
Třicet let od posledního "SBOHEM VOJNO" je výzva k setkání... v profilu najdete e-mail i telefon. Jsem rád, že jsem Vás poznal.

- 16/11/2020 17:15
Pavel Sycha... Po třiceti letech jsem náhodou narazil na tyto stránky a jsem nesmírně rád za Romanův nápad. Je neuvěřitelné, že se dokázali někteří domluvit a sejít se. Rád bych Vá

- 16/09/2014 20:55
Nainstalována nová videogalerie. Dal jsem tam chlapi to Vaše video, moc pěkné. Smile

Žádný Avatarigiigi igiigi je offline
- 18/04/2013 20:29
Skvely fotky Romane! Smile

Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.

Jsme na Facebooku

Jsme na Facebooku
Web site visited
Návštěvnost celkem: 294393
Web v provozu již 5092 dní
57 návštěvy / den
Číst diskuzi
» Všeobecný pokec » O tomto webu
 Vytisknout diskuzi
Jiné ročníky
Roman
Pokud kdokoliv bude mít zájem, udělám seznam i jiných ročníků. Uvidím zda-li se někdo objeví...

Libor
Ahoj,sloužil jsem V Ketkovicích podzim 1984-1986,jako řidič u palebné,chtěl bych touto cestou najít někoho,kdo byl na vojně se mnou,ale asi to nebude,tak jednoduché,protože velká většina kluků byla ze Slovenska,já byl z Moravy,mám dojem,že sám.S pozdravem Libor.

Roman
Ahoj Libore,

Je to hlavně o hledání. Zkus Facebook, tam je dnes poměrně dost lidí. Kdyby sis pamatoval nějaká jména z vašeho ročníku, dej to klidně do kupy a dáme to sem.

Libor
Ahoj Romane,nějaké fotky mám,ale jsou na nich většinou kluci z našeho ročníku,dole v autparku,na rotě a fotky z Moskvy,techniku nemám,v naší době,by si to snad ani nikdo nedovolil fotit,protože kontra po nás jela,jak po uzeném a kdyby něco našli,tak počítám sedím,ještě teď.LiborGrin

Roman
To by ani tak nevadilo. Klidně ti udělám na to extra kategorii v galerii fotek. Třeba se tam někdy někdo pozná. Teda jestli ti to nevadí. Fotky si tam potom můžeš dát jaké uznáš za vhodné. Co ty na to. Každá dobová fotka se počítá. Smile

jura
Ahoj Ketkovičtí spolubojovníci, hledám toutu cestou kamarády sloužící v letech 74-76. Ozvěte se mi zde přes soukromé zprávy, budu rád.

Přejít na fórum: